Café & Restaurant
Det nye klubhus indvies i april 2001 med lokale til restaurant som vi kender det i dag.
Ingredienserne begynder at spire

Lidt om Café & Restauranten

Jesper Ringsmose har pr. februar 2021 overtaget forpagtningen af Svendborg Golfrestaurant efter Belinda Dahl. Jesper driver i forvejen Café Citronen, som er en hyggeligt Café, der har eksisteret i Svendborg siden 1997.

Jespers mål med sine restauranter, er at der bliver kræset om mad og service, og er steder, hvor gode lokale råvarer er I focus.

I svampesæsonen bruges der nyplukkede svampe

Vores hensigt

Vi køber lokalt, når det er muligt. Herefter på Fyn, så dansk, så nordeuropæisk og europæisk 

Vi sætter en ære i kun at bruge friske råvarer fra de lokale leverandører..

Henrik Juulsgaard Christiansen, kok

Vores filosofi


Vi har fokus på lokale råvarer, der byder på smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Friske råvarer


Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver.

Hjemmelavet


Vi sætter en ære i, at alt er lavet fra bunden.

Premium kvalitet


  • Små, entusiastiske bønder og producenter er værd at støtte op om.
  • Dyrevelfærd giver bedre produkter.
  • Fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.
  • Meningsfuld mad smager bedre.

KONTAKT OS

Svendborg Golfrestaurant

Tordengårdevej 5A
5700 Svendborg

Tlf. 44 14 06 66

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Åbningstider

Mandag til fredag
Kl. 11.00 - 20.00

Lørdag og søndag
Kl. 9.00 - 18.00